U kunt de Airclean Safetey apparaten vertrouwen. Want wij vervaardigen onze EX ventilatoren, EX stofzuigers en andere producten uit robuuste materialen. Onze Ex ventilatoren, EX stofzuigers en natuurlijk alle andere Airclean producten beantwoorden aan de industriële richtlijnen en eisen en houden ook onder extreme industriële belastende condities stand.

Of het gaat om opslagtanks, proces-kolommen en reactoren, onze elektrische ventilatoren zijn uitstekend geschikt voor -beschermd tegen explosiegevaar- be- en ontluchten. U zet bij het gebruik van onze Ex-ventilatoren apparaten in, die een ideale oplossing vormen voor de verwijdering van lasdampen en gassen in gesloten ruimtes en opslagtanks.

Onze EX stofzuigers voor de industriële sector gebruikt u als nat- of droogzuiger. Daarmee zuigt u ook op locaties met explosiegevaar vloeistoffen en vaste stoffen op – voer dit werk eenvoudig en veilig uit met een van de EX stofzuiger modellen van Airclean. De EX stofzuigers werken op perslucht en hebben geen beweeglijke delen. Vanzelfsprekend maken wij de EX stofzuigers in robuuste uitvoering van de hoogste kwaliteit. De zuigers bestaan uit roestvrij staal en werken al bij een lage werkdruk. Profiteer bovendien ook bij al onze stofzuigermodellen van een geluidsproductie van slechts 68db(A) alsook van een gering gebruik van perslucht.

Stel u gelijk op deze website nauwkeuriger op de hoogte van onze stofzuigers, EX ventilatoren en al onze andere producten en neem direct contact met ons op.
Wij adviseren u graag deskundig – en bieden u de beste oplossingen en professionele service.

Onze Producten:
- ATEX-/EX-Ventilatoren
- Axiaal-/Radiaal-Ventilatoren
- Axiaal-/Radiaal- Exhauster
- Ex Blowers
- Alleszuiger
- Vloerreinigers
- Hogedrukreiniger
- Olei &oplosmiddelzuigers 
- Brandweerventilatoren
- Ex-Stofzuiger
- Verhuur van Ventilatoren